• roken met puur hout pellets
  roken met puur hout pellets
  Klik voor alle smaken en aroma's
 • The Lumberjack
  The Lumberjack
  Pellet barbecue smoker onder op de pagina vind u een dealer bij u in de buurt
 • kijk onder op onze pagina voor een dealer bij u in de buurt
  kijk onder op onze pagina voor een dealer bij u in de buurt
  altijd voldoende voorraad dus snelle levering

Veilig barbecuen


Bij barbecueën met Smokey Bandit kunnen geen brandvlammen ontstaan, dankzij de speciale vetplaat. Hierin wordt vet uit het vlees opgevangen. Als dit in vuur of kolen druipt en verbrandt, ontstaan schadelijke stoffen die zwart afgeven op je vlees. Dit zal je bij Smokey Bandit niet gebeuren.Gezond barbecueën


Roken is de meest gezonde manier van barbecueën, aangezien het nagenoeg onmogelijk is om vlees te verbranden. Zwartgeblakerd vlees is definitief verleden tijd.

Smaaksensatie door houtgeur


Smokey Bandit Smokers stoken op hout pellets in plaats van kolen of briketten. Deze Smokey Pellets zijn verkrijgbaar in negen exclusieve flavors, die ieder een unieke en verfijnde smaak meegeven aan elk gerecht.

100% Natuurlijk


De Smokey Pellets worden gemaakt van echt, natuurlijk hout. Rechtstreeks uit de bossen van het Noord-Amerikaanse Oregon. Hier worden geen kunstmatige of chemische stoffen aan toegevoegd die in je eten terecht kunnen komen.


Exacte temperatuurregeling


Met het digitale temperatuur display kun je ten allen tijden de juiste bereidingswijze selecteren. Met aansluitmodus voor een probe om de exacte temperatuur van het vlees te kunnen peilen, zonder de klep te hoeven openen. Hierdoor lever je nooit in aan smaak en kwaliteit.

Gigantisch temperatuur bereik


Met een temperatuur bereik van 50 tot 230 graden Celcius kun je eindeloos variëren met te bereiden gerechten. Van slow cooking en roken op lage temperatuur, tot grillen op hoge temperatuur of gaar koken in een hetelucht oven. Het is zelfs mogelijk om er een pizzaatje in te schuiven.
 

Verfijnd koken


Door slow-cooking op een lage temperatuur in combinatie met rook wordt vlees geweldig mals.

 

Veelzijdigheid


Op een Smokey Bandit kun je grillen, barbecueën, bakken, roosteren, smoren en roken!

 

Rookbescherming


De rook die ontstaat met het aanstoken van de pellets blijft circuleren in de grillruimte die is afgesloten met een klep met een exclusieve sluitstrook. Deze houdt het gaargebied tochtvrij waardoor de smaak en kwaliteit van het vlees niet in het gedrang komen.

 

Kwalitatief hoogstaand 

 


Smokey Bandit Barbecues zijn gemaakt van staal met een hittebestendige poedercoating. De roosters zijn voorzien van een emaillen laag.

 

Betaalbare kwaliteit


In vergelijking met andere merken brengt Smokey Bandit roken met hoge kwaliteit voor een schappelijke prijs een stap dichterbij jouw achtertuin.

Voordelen

Onderhoudsvriendelijk


Vocht en vet afkomstig uit het vlees afgevoerd naar een speciaal emmertje aan de buitenkant van het toestel, waardoor het makkelijk te verwijderen is.

 

Extra opslagruimte


Onderin de Smoker is er opslagruimte voor tools en accessoires, zoals een afdekhoes om je apparaat mee te beschermen na gebruik.

 

Duurzaam

Bij goed onderhoud kan jouw Smokey Bandit jaren mee. Maak het rooster goed schoon na gebruik en bescherm het apparaat met de speciale afdekhoes.

 

Zeer goed voor je relatie


Geschikt voor dagelijks gebruik het hele jaar door. Dus geen discussies meer over wie er kookt: dat doe jij. Dat is makkelijk punten scoren!

 

Met Smokey Bandit maak je vrienden


Beste vrienden, collega’s en sportmaatjes: wees voorbereid dat verhalen die je zult verspreiden over jouw Smokey Bandit mensen doen watertanden, met het risico dat ze zichzelf zullen uitnodigen.

Voordelen

N.b. Deze webshop maakt gebruik van cookies om goed te kunnen funtioneren. Door deze website te bezoeken, gaat u hiermee akkoord.

Ontwerp en techniek © 2017-2019 MonTay Media