Pellet Smoker Tube

Pellet Smoker Tube

Voor barbecue fanaten bij wie the Lumberjack nog even in de hoogste regionen van de wensenlijst moet vertoeven, is er hoop. Of sterker nog: een belofte. Met de Pellet Smoker Tube voorzie je iedere willekeurige barbecue van de juiste dosis rook. Gas- of kolenbarbecue, groot of klein, de Pellet Smoker Tube is geschikt voor iedere grill.

De smoke tube heeft wel zuurstof nodig dus als al uw zuurstof opgebrand wordt de kolen gaat de tube uit, je kan hem uiteraard altijd bij de kolen leggen. dit komt voor bij keramische bbq's bij lage temperatuur (slow cooking)

De dertig centimeter lange koker geeft rook af, waarmee ook gerechten op kleinere barbecues de echte, intense smoker-smaak meekrijgen. Gebruik de Pellet Smoker Tube in combinatie met deksel voor een nog intensere smaakbeleving.

De Pellet Smoker Tube is te vullen met alle flavors van de Smokey Pellets. Speciaal voor deze must-have verkrijgbaar in kilo verpakkingen.

 


N.b. Deze webshop maakt gebruik van cookies om goed te kunnen funtioneren. Door deze website te bezoeken, gaat u hiermee akkoord.

Ontwerp en techniek © 2017-2019 MonTay Media